8 okt. 2016

Na een lange ziekteperiode van mij: 1e week mei tot 1e week oktober dus zeg 5 maanden kan ik dan eindelijk weer een deel werken. De ziekte van Lyme is nog niet overwonnen maar enkele uurtjes per dag werk, enkele uurtjes revalidatie en wat rust lijkt me voor de komende 2 maanden haalbaar. Dus de lessen en workshops zijn weer begonnen en het lopen dat eerst niet ging gaat elke dag beter. Zie kalender welke mogelijkheden er nu zijn en houd het in de gaten want als het goed gaat met mijn gezondheid dan komen er meer data voor workshops bij. In januari en februari zal als mijn herstel goed doorzet het aanbod weer worden verhoogd en daarna ook weer trips en fotoreizen komen. Daarvoor komende week al veel nieuwe data te zien op de site. Tot ziens en veel fotografie plezier.

CategorieënArt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *