review fotoreizen imageLab

review fotoreizen 3/2019

Rio de Janeiro, Napels, Istanbul, Parijs, Sevilla, Sicilië @Jolande Pansier

Na meerdere fotoreizen en cursussen bij imageLab te hebben gedaan in 2012-2018 schreef Jolande Pansier het volgende review:

“Geweldig interessante fotografie cursussen met een mooie menging van theorie en praktijk. Paul Struijk is een bevlogen fotograaf die zijn kennis en ervaring laat aansluiten bij wat jij wilt leren … en meer dan dat.

Ik heb sinds 2012 deelgenomen aan de Masteropleiding en verschillende workshops en ben heel anders gaan kijken. De kwaliteit van mijn beelden is met sprongen vooruit gegaan en ik leer nog steeds. De fotoreizen naar bijvoorbeeld Rio de Janeiro, Napels, Rome en Istanbul geven mij de mogelijkheid om naast mijn werk mijn fotografie verder te verdiepen. Een combinatie van kwaliteit en “fun”, ik ben super enthousiast.”

In English:
“Interesting photo courses and workshops with beautiful mixing of theory and practice. Paul Struijk is an enthusiastic photographer who lets his knowledge and experience fit in with what you want to learn … and more than that. Since 2012 I have participated in the Master’s program and various workshops and have really started to look differently. The quality of my images has progressed by leaps and bounds and I am still learning. The photo travels to, for example, Rio de Janeiro, Naples, Rome and Istanbul give me the opportunity to deepen my photography in addition to my work. Quality and “fun”, am super excited.”