blog #14 Sangue innocente

Being a boy in Naples

Gianni vive ..

A boy has been killed .. Gianni is dead. Probably killed by another group of boys, young same age. Napoli has very harsh problems. Criminality under young boys is still there.
This is the football square he used to play with his friends and his brother. They still play football there, almost every sunny day. His little brother shows me the monument on the right to remember Gianni .. Gianni lives. He is with Maradonna giving Napoli the 3rd championship. Napoli is one big blue-white plastic party. Life and death closely connected.

Naples street photography Gianni vive square 2019
Sangue e violenza in the streets of Naples 2023
Gianni vive Naples 2023
remember Gianni was a kid in Naples 2023

2 antwoorden op “blog #14 Sangue innocente”

  1. Ik ben benieuwd of je ook een nieuwsbrief hebt. Zo ja, hoe kan ik mij daar op abonneren.

    Groetjes
    Carla

    1. hallo Carla, ja ik heb een nieuwsbrief of beter ik had die alleen Corona etc heeft veel ‘even’ op een laag pitje gezet. Ik ga er weer een maken die 4x per jaar zal worden verstuurd. Je kan je opgeven bv door mail te sturen of via https://www.imagelab.nl/about/ onderaan de pagina. Dank voor je vraag, tot ziens, Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *