Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

mensen / portret

workshops fotografie van mensen

Basis portret beginners 1x

Mensen fotograferen op locatie in Amsterdam met het licht dat er is: zonlicht of kunstlicht. Start vanuit imageLab na duidelijke uitleg techniek, je oefent buiten op elkaar met het licht dat er is. Met eenvoudige aanwijzingen kom je tot betere foto's.
Workshop van 2,5 uur, kosten: €110,- Alle basis kennis voor beginners.
lees meer

Straatfotografie beginners 1x

fotografie van mensen op straat in reportage stijl of street fashion of geënsceneerd portret zijn. Leren gebruik te maken van het aanwezige licht en de locatie. Aandacht voor techniek - sluitertijden, scherpte, diafragma - en je aanpak bij het fotograferen van mensen.
Basis workshop van 3 uur in het centrum van Amsterdam.
lees meer

Portret-XL in 4x

workshop van vier lessen portret fotografie: twee lessen in de studio en twee lessen op locatie. Leren werken met studio licht in de studio, het aanwezige licht op locatie en mooi flitslicht van je reportage flitser. Duidelijke uitleg techniek, correctie belichting. Aandacht voor hoe je met een niet ervaren model (zoals meestal) om moet gaan. Voor beginners tot semi gevorderden.
Vier lessen, kosten €250,-
lees meer

Reportage in 7x

workshop van 7 lessen documentaire fotografie en reportage fotografie. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie te komen. Voor beginners en semi gevorderden.
Start: zat. 2 maart 2019, 14.00u, kosten: €375,-
lees meer

Portret buiten met model 1x

Je leert een portret te maken van een 'model' met het aanwezige licht. Fotograferen op een mooie locatie. Het licht goed leren zien en gebruiken. Verschillende technieken oefenen en leren hoe aanwijzingen te geven aan het model.
Workshop voor beginners: één les van 3 uur.
lees meer

Portret met flits beginners 1x

Je leert flitsen (met flitser van je camera of reportage flitser) bij het maken van een portret in kleur of zwart-wit. Alle tips en tricks voor diffuus licht en/of zijlicht. Niet alleen aandacht voor techniek maar ook voor hoe benader je je model.
workshop voor beginners: één les van 3 uur.
lees meer

enkele van onze aanbiedingen