Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

mensen / portret

workshops fotografie van mensen

Basis portret beginners

Mensen fotograferen op locatie in Amsterdam met het licht dat er is: zonlicht of kunstlicht. Start vanuit imageLab na duidelijke uitleg techniek, je oefent buiten op elkaar met het licht dat er is. Met eenvoudige aanwijzingen kom je tot betere foto's.
Workshop van 2,5 uur, kosten: €110,- Alle basis kennis voor beginners.
lees meer

Straatfotografie beginners

fotografie van mensen op straat in reportage stijl of street fashion of geënsceneerd portret zijn. Leren gebruik te maken van het aanwezige licht en de locatie. Aandacht voor techniek - sluitertijden, scherpte, diafragma - en je aanpak bij het fotograferen van mensen.
Basis workshop van 3 uur in Amsterdam, kosten €110,-
lees meer

Portret-XL in 4x

workshop van vier lessen: 2 lessen in de studio en 2 lessen op locatie. Leren werken met studio licht; het aanwezige licht op locatie en mooi flitslicht van je reportage flitser. Duidelijke uitleg techniek voor correctie belichting. Aandacht voor hoe je met een niet ervaren model (zoals meestal) om moet gaan. Voor beginners tot gevorderden.
Workshop van vier lessen, kosten €250,-
lees meer

Reportage in 7x

workshop van 7 lessen documentaire fotografie en reportage fotografie. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie te komen. Voor beginners en semi gevorderden. Lessen om de 2 weken.
Zeven lessen, start: zat. 2 maart 2019, kosten €375,-
lees meer

enkele van onze aanbiedingen