Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

fotografie workshops op locatie

fotografie workshops op locatie

Macro in de Hortus

Fotografie van de fascinerende wereld van kleine dingen zoals bloemen en vlinders is mooi maar ook lastig. In deze workshop: uitleg techniek, gebruik zonlicht (en ev.flitslicht), maken van echt scherpte foto's met mooie onscherpte en het kiezen van de juiste achtergrond. Leren zien wat licht doet met vormen en structuren. Locatie: Hortus in Amsterdam.
kosten €90,- tijdsduur is 3 uur
meer info fotografie workshop Macrofotografie

Urban landschap ZW

Fotografie van Urban landschap in Zwart-Wit op verschillende locaties in Amsterdam . Uitleg licht + compositie voor mooie zwart wit foto’s van stad en moderne architectuur. Voor enthousiaste architectuur en steden fotografen. Uitleg gebruik groothoek in samenhang met compositie. Beginners t/m gevorderd. Korte intro theorie fotobewerking zwart-wit.
kosten €90,- tijdsduur is 3 uur
meer info fotografie workshop Urban ZW

Architectuur

Fotografie van moderne architectuur in Amsterdam met daarin: techniek, standpunt en lichtwerking op het gebouw in het stadslandschap. Duidelijke uitleg camera, belichting, compositie. Veel aandacht voor jouw technische en inhoudelijke vragen. Voor beginners - gevorderd. Wandeling langs een mooie route.
kosten €90,- tijdsduur is 3 uur
meer info fotografie workshop Architectuur

Nacht

Nacht / Avond fotografie in Amsterdam met daarin: techniek camera, standpunt en lbeichting bij weinig licht in het stadslandschap. Duidelijke uitleg camera, belichting, compositie. Veel aandacht voor jouw technische vragen. Voor beginners - gevorderd. Wandeling langs een mooie route.
kosten €110,- tijdsduur is 2,5 uur
meer info Nachtfotografie workshop

Storytelling 1

Workshop met veel praktijk over reportage fotografie en visual storytelling. Voor beginners: hoe maak je een sterke fotoserie. Hoe leg je mensen vast in een situatie in één pakkende foto. Bespreking techniek en aanpak. Centraal staat: hoe maak je beelden die een sterk verhaal vertellen. En: welk verhaal wil je vertellen?
workshop van één les kost €100,-
meer info workshop Storytelling

> zeven lessen Storytelling:

Documentaire fotografie 1

workshop van 7 lessen met documentaire fotografie, reportage en visual storytelling voor beginners. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie met een verhaal te komen. Lessen om de 2 weken.
7 lessen, beginners, start: zat. 7 sept. 2019, kosten €375,-
meer info workshop Documentair / reportage / Storytelling

Documentaire fotografie 2

workshop van 7 lessen over documentaire fotografie en visual storytelling voor beetje gevorederden. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek en aansprekende foto's in de media. Centraal staat: hoe kom je met beelden tot een sterk verhaal. Lessen om de 2 weken.
7 lessen, beginners, start: zat. 21 sept. 2019, kosten €375,-
meer info workshop Documentair / reportage / Storytelling

> workshops in andere steden:

Arnhem

Fotografie van de architectuur van het bijzondere nieuwe Station Arnhem Centraal. Duidelijke uitleg gebruik camera, belichting, compositie, lensgebruik, standpunt. Veel individuele begeleiding in een kleine groep liefhebbers van architectuur fotografie. Een combinatie van techniek en de kracht van het beeld.

architectuur Station

kosten €90,- tijdsduur is 3 uur (zonder reistijd)
meer info fotografie workshop architectuur Arnhem

Rotterdam

We wandelen een route van Centraal Station Rotterdam tot de Kop van Zuid. Deze workshop is een mix van architectuur~ en straat fotografie. Voor beginners: uitleg basistechniek. Voor gevorderden: spannender beelden en meer verhaal in je foto. Centraal staat het stadslandschap met gebouwen en mensen daarin.

Cityscape architectuur

kosten €90,- tijdsduur is ±3,5 uur
meer info workshop fotografie Rotterdam

fotografie workshops

veel praktijk op locatie en direct feedback