Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

fotografie workshops op locatie

fotografie workshops op locatie

fotoWalk #1 Amstel

Paul's fotoWalk in Corona tijd voor fotografie èn een leuke wandeling bij de Amstel, Berlagebuurt en RAI in Amsterdam. Je loopt in tweetal (of indiv.) aan de hand van een kaartje met route (±8km) en verschillende inspirerende foto opdrachten.
Geschikt voor alle niveaus.
aanbieding: fotoWalk voor 1 of 2 pers. kost nu €35,-
meer info fotoWalk 1

fotoWalk #2 Plantage

Paul's fotoWalk in Corona tijd combineert fotografie met een leuke wandeling door de Plantage buurt in Amsterdam. Je loopt in tweetal (of indiv.) aan de hand van een kaartje met route (±6-8km) en verschillende inspirerende foto opdrachten.
Geschikt voor alle niveaus.
aanbieding: fotoWalk voor 1 of 2 pers. kost €35,-
meer info fotoWalk 2

Visual Storytelling

Workshop met veel praktijk over reportage fotografie en visual storytelling. Voor beginners: hoe maak je een interessante fotoserie. Hoe leg je mensen of gebeurtenissen vast in een situatie in één pakkende foto. Bespreking techniek en aanpak. Centraal staat: hoe maak je beelden die een sterk verhaal vertellen. En: welk verhaal wil je vertellen?
de workshop is één les van 3 uur en kost €75,-
meer info workshop Storytelling

Urban land- schap in ZW

Fotografie van Urban landschap in Zwart-Wit op verschillende locaties in Amsterdam . Uitleg licht + compositie voor mooie zwart wit foto’s van stad en moderne architectuur. Voor enthousiaste architectuur en steden fotografen. Uitleg gebruik groothoek in samenhang met compositie. Beginners t/m gevorderd. Korte intro theorie fotobewerking zwart-wit.
de workshop is één les van 3 uur en kost €75,-
meer info fotografie workshop Urban ZW

Macro @Hortus

Fotografie van de fascinerende wereld van kleine dingen zoals bloemen en vlinders is mooi maar ook lastig. In deze workshop: uitleg techniek, gebruik zonlicht (en ev.flitslicht), maken van echt scherpte foto's met mooie onscherpte en het kiezen van de juiste achtergrond. Leren zien wat licht doet met vormen en structuren. Locatie: Hortus in Amsterdam.
de workshop is één les van 3 uur en kost €75,-
meer info fotografie workshop Macrofotografie

Architectuur 1

Fotografie van moderne architectuur in Amsterdam met daarin: techniek, standpunt en lichtwerking op het gebouw in het stadslandschap. Duidelijke uitleg camera, belichting, compositie. Veel aandacht voor jouw technische en inhoudelijke vragen. Voor beginners - gevorderd. Wandeling langs een mooie route.
de workshop is één les van 3 uur en kost €90,-
meer info fotografie workshop Architectuur

Straatfotografie

fotografie van mensen op straat in reportage stijl of geënsceneerd. Leren gebruik te maken van het aanwezige licht en de locatie. Aandacht voor techniek: sluitertijden, scherpte, diafragma en je aanpak en snelheid bij het fotograferen van mensen. Locaties: centrum van Amsterdam zoals Nieuwmarkt en Zeedijk.
workshop van 3 uur voor beginners, kosten €75,-
meer info workshop Straatfotografie

Architectuur 3

Drie lessen architectuur fotografie in Amsterdam met: camera techniek, lichtwerking op gebouw, de constructie en keuze van je standpunt. Duidelijke uitleg lenskeuze (brandpunt), belichting, compositie. Veel aandacht voor jouw technische en inhoudelijke vragen. Voor gevorderden. Drie lessen met verschillende gebouwen.
kosten €165,- workshop van drie lessen van 3 uur
meer info fotografie workshop Architectuur 3
> workshops van 8 lessen Storytelling:

Storytelling 1

workshop van 8 lessen met visual storytelling, reportage en docu voor beginners. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie met een verhaal te komen. Lessen om de 2 weken.
8 lessen, beginners, start: jan. 2021, kosten €400,-
meer info workshop Visual Storytelling

Storytelling 3

workshop van 8 lessen met visual storytelling, reportage en docu voor gevorderden. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek en aansprekende foto's in de media. Centraal staat: concepten, inhoud, krachtige persoonlijke boodschap. Lessen om de 2 weken.
8 lessen, gevorderden, start: zat. 29 aug. 2020, kosten €400,-
meer info workshop Storytelling gevorderden

Storytelling 4

workshop van 8 lessen met visual storytelling, reportage en docu voor beginners. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie met een verhaal te komen. Lessen om de 2 weken.
8 lessen, gevorderden, start: wo. 20 jan. 2021, kosten €400,-
meer info workshop Visual Storytelling

> workshops buiten Amsterdam

Arnhem

Fotografie van de architectuur van het bijzondere nieuwe Station Arnhem Centraal. Duidelijke uitleg gebruik camera, belichting, compositie, lensgebruik, standpunt. Veel individuele begeleiding in een kleine groep liefhebbers van architectuur fotografie. Een combinatie van techniek en de kracht van het beeld.

architectuur Station

kosten €90,- tijdsduur is 3 uur (zonder reistijd)
meer info fotografie workshop architectuur Arnhem

Rotterdam

We wandelen een route van Centraal Station Rotterdam tot de Kop van Zuid. Deze workshop is een mix van architectuur~ en straat fotografie. Voor beginners: uitleg basistechniek. Voor gevorderden: spannender beelden en meer verhaal in je foto. Centraal staat het stadslandschap met gebouwen en mensen daarin.

Cityscape architectuur

kosten €90,- tijdsduur is ±3,5 uur
meer info workshop fotografie Rotterdam

fotografie workshops

veel praktijk op locatie en direct feedback