Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

op locatie

fotografie workshops op locatie

Macro fotografie

Fotografie van de fascinerende wereld van kleine dingen zoals bloemen en vlinders is mooi maar ook lastig. In deze workshop: uitleg techniek, gebruik zonlicht (en ev.flitslicht), maken van echt scherpte foto's met mooie onscherpte en het kiezen van de juiste achtergrond. Leren zien wat licht doet met vormen en structuren. Locatie: Hortus in Amsterdam.
kosten €95,- tijdsduur is 3 uur
lees meer

foto Urban landschap ZW

Fotografie van Urban landschap in Zwart-Wit op verschillende locaties in Amsterdam . Uitleg licht + compositie voor mooie zwart wit foto’s van stad en moderne architectuur. Voor enthousiaste architectuur en steden fotografen. Uitleg gebruik groothoek in samenhang met compositie. Beginners t/m gevorderd. Korte intro theorie fotobewerking zwart-wit.
kosten €110,- tijdsduur is 3 uur
lees meer

Cityscape Rotterdam

We wandelen een afwisselende route van Centraal Station Rotterdam tot de Kop van Zuid met veel mooie plekken. Deze workshop is een mix van architectuur~ en straat fotografie. Voor beginners: uitleg basistechniek. Voor gevorderden: spannender beelden en meer verhaal in je foto. Centraal staat het stadslandschap met gebouwen en mensen daarin.
kosten €110,- tijdsduur is ±3,5 uur
lees meer

Architectuur Amsterdam

Fotografie van moderne architectuur in Amsterdam met daarin: techniek, standpunt en lichtwerking op het gebouw in het stadslandschap. Duidelijke uitleg camera, belichting, compositie. Veel aandacht voor jouw technische en inhoudelijke vragen. Voor beginners - gevorderd. Wandeling langs een mooie route.
kosten €110,- tijdsduur is 3 uur
lees meer

station Arnhem

Fotografie van de architectuur van het bijzondere nieuwe Station Arnhem Centraal. Duidelijke uitleg gebruik camera, belichting, compositie, lensgebruik, standpunt. Veel individuele begeleiding in een kleine groep liefhebbers van architectuur fotografie. Een combinatie van techniek en de kracht van het beeld.
zat. 20 apr, 2019 - 11.00-14.00u.
kosten €110,- tijdsduur is 3 uur (zonder reistijd)
lees meer

station Luik

Station Luik / Liège fotografie van de uitzonderlijke architectuur van Calatrava. Gebruik camera, licht, compositie, lens, standpunt. Goede individuele begeleiding in een kleine groep liefhebbers van architectuur fotografie. Een traktatie voor de verbeelding. We kunnen vanuit Amsterdam (centrum NL) gezamenlijk reizen (kosten excl.).
zat. 15 juni, 2019 - de hele dag
kosten €125,- tijdsduur is 5 uur (zonder reistijd)
lees meer

enkele van onze aanbiedingen