Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Urban landschap in ZW

Urban landschap in ZW
26 juli 2020
Urban landschap ZW
28 juli 2019
Show all

Urban landschap in ZW

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/06/2019
10:00 - 13:00

Categorieën


Urban landschap in Zwart-Wit

In deze fotografie workshop Urban landschap in ZW gaan we het stadslandschap op een bijzondere manier fotograferen. We leggen gebouwen en open ruimtes in de stad vast m.b.v. van enkele duidelijke aanwijzingen: eenvoudige stappen voor de beginner met geweldige foto’s als resultaat.
Om een goede zwart-wit foto te krijgen moet je bij de opname al op een aantal dingen letten dus daarover gaat deze workshop. En natuurlijk ook over: hoe pak je fotografie van architectuur en stadslandschap aan. De workshop wordt in een gedeelte van Amsterdam gegeven met vooral moderne architectuur.

Je krijgt opdrachten om tijdens de workshop in praktijk te brengen onder begeleiding van de fotograaf. Deze geeft direct feedback zodat je meteen je aanpak kan verbeteren. Je kan vrij fotograferen of vanuit een aantal opdrachten, die worden gegeven. De fotograaf geeft je elke keer weer nieuwe gezichtspunten.

21 juni

vrij. 21 juni, 2018, 10.00-±13.00u.

We starten met theorie en uitleg aan de hand van foto’s. De technische aspecten worden toegelicht en praktisch uitvoerbaar gemaakt voor jouw niveau. De workshop bestaat uit twee delen: theorie / uitleg vooraf en daarna praktijk in de stad met bespreking resultaten en tips.

We wandelen in een deel van Amsterdam met prachtige plekken: dus meteen fotografie in praktijk. Aangezien we vaak met kleine diafragma’s en lange sluitertijden werken is een statief gewenst (maar niet noodzakelijk).
We fotograferen het liefst met vroeg of laat zonlicht. Elk weer heeft zijn interessante kanten want we kijken goed naar hoe het licht gebouwen en straten tot leven kan brengen.

€90,-

Aanbieding juni: €90,- (ipv €125,-)
Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail en 2 dagen voor de workshop een mail met alle informatie.

start / locatie:
Centraal Station, EYE Filmmuseum
je krijgt de plek waar we starten gemaild.

docent / fotograaf:
Paul Struijk

niveau:
deze workshop is voor beginners en voor gevorderden

meenemen:
camera (liefst spiegelreflex of systeemcamera), geheugenkaart, opgeladen accu’s
groothoeklens / zoomlens
gewenst voor gevorderden: statief (niet noodzakelijk)

aantal deelnemers:
6-12 personen

aanmelden
.

Kijk voor alternatieve data hieronder of in de kalender.

Geen Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *