fotoWalk 3 Czaar Peter

Datum/Tijd
Date(s) - 22/10/2022
10:00 - 14:00

Categorieën


fotoWalk #3 Czaar Peter

Tijdens de wandeling van de Czaar Peterstraat (Amsterdam) via Java-eiland, Dijkspark en Kattenburg naar Oostenburg ga je fotograferen aan de hand van opdrachten en een kaartje met de route. De opdrachten zijn soms technisch, soms creatief of op een andere manier een uitdaging. Het zijn verrassende opdrachten die tot bijzondere foto’s zullen leiden. Je gaat de straten, gebouwen en parken om je heen anders bekijken.

22 okt.

zat. 22 okt. 2022, 10.00-14.00

Je wandelt alleen of met je ‘partner in crime’ langs prachtige plekken: fotografie in praktijk. Elke foto opdracht kan je op jouw manier invullen. Je mailt later je beste foto’s naar imageLab als je feedback wilt. Of je zet ze op instagram of ander platform. #fotowalk #imagelab

fotoWalk Czaar Peter

De fotoWalk draait om het plezier van nieuwe dingen ontdekken, creatief bezig zijn met fotografie en een lekkere wandeling van 7 km door een deel van Amsterdam met veel water en lucht.
Je kan de wandeling in 4 uur doen zoals gepland en de tijd in de gaten houden, maar je kan er ook de hele dag of weekend mee bezig zijn: jij bepaalt je eigen tempo en hoe lang je wilt fotograferen.

€75,-

€75,- per persoon / aanbieding: twee personen samen voor €125,-
je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail en 2 dagen voor de workshop een mail met alle informatie.

aanmelden:
zie rechter kolom of onderaan deze pagina (op mobiel)
of contact: workshops@imagelab.nl

start / locatie:
de precieze plek waar de fotoWalk start en we elkaar ontmoeten krijg je gemaild.
We fotograferen vooral buiten. Bij begin van de tocht sta ik om je vooraf een en ander uit te leggen, vragen te beantwoorden en je te inspireren. Onderweg vind ik je nog een keer en aan het einde komen we bijeen voor nabespreking.

In principe vertrekt er om de 5 min een groepje van 2 deelnemers. Je kan de hele tocht rustig aan doen en niet alle opdrachten doen of je zet je tannden in elke opdracht, eigen keuze. De hele tocht is ongeveer 7 km. Ik fiets langs de tocht heen en weer zodat je ook onderweg nog hulp en inspiratie kan krijgen. Eindpunt en begin route liggen niet ver van elkaar.

Er zijn nog vier andere fotoWalks in Amsterdam.

docent / fotograaf:
Paul Struijk

meenemen:
camera, geheugenkaart, opgeladen accu’s, smartphone

aantal deelnemers:
tweetallen (of individueel) met in totaal max. 7x een tweetal (elk 2tal wandelt apart)

niveau:
voor alle niveaus geschikt
en leuk samen te doen met je vriend(in), zoon, collega of fotomaatje

kijk voor andere data hieronder of in de kalender.

Datum/Tijd Evenement
10/12/2022
10:00 - 14:00
Storytelling workshop 1

aanmelden:

AanForm