Urban landschap =VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 27/05/2018
09:00 - 12:00

Locatie
Lloyd Hotel

Categorieën


Urban landschap in Zwart-Wit

In deze fotografie workshop Urban landschap 1.0 gaan we het stadslandschap op een bijzondere manier fotograferen. We leggen gebouwen en open ruimtes in de stad vast m.b.v. van enkele duidelijke aanwijzingen: eenvoudige stappen voor de beginner met geweldige foto’s als resultaat.
Om een goede zwart-wit foto te krijgen moet je bij de opname al op een aantal dingen letten dus daarover gaat deze workshop. En natuurlijk ook over: hoe pak je fotografie van architectuur en stadslandschap aan. De workshop wordt in een gedeelte van Amsterdam gegeven met vooral moderne architectuur.

Je krijgt opdrachten om tijdens de workshop in praktijk te brengen onder begeleiding van de fotograaf. Deze geeft direct feedback zodat je je ter plekke kan verbeteren. Je kan vrij fotograferen of vanuit een aantal opdrachten, die wij je geven. Steeds worden je resultaten bekeken en geven wij je nieuwe gezichtspunten.

We starten met theorie en uitleg aan de hand van foto’s. De technische aspecten worden toegelicht en praktisch uitvoerbaar gemaakt voor jouw niveau. De workshop bestaat uit twee delen: theorie / uitleg vooraf en daarna praktijk in de stad met bespreking resultaten en tips.

We wandelen in een deel van Amsterdam met prachtige plekken: dus meteen fotografie in praktijk. Aangezien we vaak met kleine diafragma’s en lange sluitertijden werken is een statief gewenst (maar niet noodzakelijk).
We fotograferen het liefst met vroeg of laat zonlicht. Elk weer heeft zijn interessante kanten want we kijken goed naar hoe het licht gebouwen en straten tot leven kan brengen.

27 mei

zon. 27 mei, 2018

tijden:
09.00-12.00u.

€125,-

Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail en 2 dagen voor de workshop een mail met alle informatie.

start / locatie:
Lloyd Hotel, Amsterdam
je krijgt de plek waar we starten gemaild.

docent / fotograaf:
Paul Struijk

niveau:
Urban Landschap ZW 1.0 is vooral bedoeld voor beginners: maar absoluut voor alle niveau’s geschikt.

meenemen:
camera (liefst spiegelreflex of systeemcamera), geheugenkaart, opgeladen accu’s
groothoeklens / zoomlens
gewenst: statief (niet noodzakelijk)

aantal deelnemers:
6-12 personen

[button class=”specialK” title=”aanmelden” link=”http://www.imagelab.nl/aanmeldingsformulier/” color=”theme”]
.

Kijk voor alternatieve data hieronder of in de kalender.

Datum/Tijd Evenement
15/06/2024 - 18/06/2024
Hele dag
Landschap Art Loenen