Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

fotografie cursussen

fotocursus F1 beginners

in de cursus fotografie voor beginners: techniek camera gebruik diafragma, sluitertijd, compositie, belichting + correctie, flitsen. Elke les fotobespreking, theorie, veel praktijk. Je krijgt opdrachten mee om thuis te doen. Veel aandacht voor jouw ontwikkeling.
start: elk jaar in sept. en feb.
eerstvolgende start: wo. 9 sept. 2020, 19.30u.
kosten: €375,-
8 lessen van 2 uur / lessen: 1x per 2 weken

meer info fotografie cursus beginners

fotocursus F2 gevorderd

in deze vervolg cursus fotografie is er aandacht voor techniek èn inhoud. Aan de orde komen: gebruik licht, portret fotografie, architectuur fotografie, compositie, beter flitsen, fotoseries, spanning in je beeld. Veel praktijk en opdrachten. Voor mensen met een beetje ervaring.
start: elk jaar in sept. en feb.
eerstvolgende start: do. 10 sept. 2020, 19.30u.
kosten: €375,-
8 lessen van 2 uur / lessen: 1x per 2 weken

meer info fotografie cursus beetje gevorderd

fotocursus F3 Time

fotocursus voor gevorderden van 8 lessen. De cursus is perfect als je meer wil qua techniek, creativiteit en inhoud: foto’s met zeggingskracht. We doen verschillende soorten fotografie zoals portret, documentair, architectuur, urban landschap, kleur of zwart/wit, reportage, stilleven. Centraal staat 'Tijd’ als het thema èn ook qua techniek.
start: elk jaar in sept. en feb.
eerstvolgende start: in feb. 2021
kosten: €400,-
8 lessen van 2,5 uur, / lessen: 1x per 2 weken

meer info fotografie cursus F3 Time

fotocursus F4 Circle of Life

fotografie cursus voor gevorderde fotografen met de intentie iets bijzonders te maken: als je je beelden krachtiger wil, je grenzen wil verleggen zowel technisch als qua stijl. Dus een cursus voor de liefhebber, die er op uit trekt om mooie beelden te ‘vinden’ of ze te creëren. Inhoud èn techniek. Centraal staat het thema 'Circle Of Life'.
start: elk jaar in sept. en feb.
eerstvolgende start: feb. 2021
kosten: €400,-
8 lessen van 2,5 uur / lessen: 1x per 2 weken

meer info fotografie cursus F4 Life

Visual Storytelling 1

workshop van 7 lessen met reportage en visual storytelling. Foto's over echte mensen en situaties in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie met een verhaal te komen. Lessen om de 2 weken. Niveau beginners.
zeven lessen van 3 uur, start: zon. 5 aug. 2020, kosten €375,-
meer info workshop Storytelling 1

Visual Storytelling 3

workshop van 8 lessen met documentaire fotografie, reportage en visual storytelling. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie met een sterk verhaal te komen. Lessen om de 2 weken. Voor gevorderden.
Acht lessen van 3 uur, start: zat. 29 aug. 2020, kosten €400,-
meer info workshop Storytelling 3

fotografie cursussen Amsterdam

beginners en gevorderden