Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

algemene info fotoreizen

fotoreizen imageLab

Wij maken fotografie reizen voor de actieve en gemotiveerde fotograaf, die veel wil leren en meer diepgang wil in zijn / haar fotografie.
Met veel enthousiasme geven onze docenten / fotografen je workshops op prachtige en fascinerende locaties. Fotografie leer je in de praktijk.
Wij bieden je veel mogelijkheden en we hopen je te inspireren om nieuwe dingen te gaan ontdekken.
Een fotoreis is een kans om dieper in te gaan op een bepaalde tak van fotografie zoals portret fotografie, fotoreportage, documentaire fotoseries of landschap.
Je kan je focus leggen op techniek maar ook op het verbeteren van de inhoud van je beelden.
Je kan elke dag kiezen welke fotografie je wilt doen: mensen, architectuur, portret, straatreportage, landschap, documentair, nachtfotografie.

alle tijd voor je passie

Tijdens de fotoreis kan je volledig met fotografie bezig zijn: wij kennen de locaties en wij kennen de weg. Vervolgens geven wij je inspirerende foto opdrachten.
Daardoor ga je beter kijken en komt er een leerproces op gang waardoor je problemen leert overwinnen.

Een fotoreis duurt 7 à 12 dagen, een fototrip is korter: 1-4 dagen en snel te bereiken vanuit NL. De ArtLab fotoreizen zijn minder gestructureerd zodat je je eigen gang kan gaan, daardoor ook iets goedkoper.

excl. prijzen

De prijzen zijn excl. hotel (kamer) en reiskosten.

vliegtickets zelf online kopen

Wij geven advies over:
– waar een kamer (1 of 2 persoonskamer) te boeken in appartement / hotel waar ook de rest van de groep zit en soms kunnen wij dit ook vor je regelen / boeken.
– hoe en welke (vlieg)tickets te boeken voor je reis van Amsterdam naar je bestemming zodat we samen reizen (als je wilt). Vliegtickets boek je altijd zelf. Dat is heel eenvoudig online te doen.
– verzekeringen die wij je dringend aanraden af te sluiten (voor je spullen en voor jezelf)

Wij geven je ook graag advies over: wat mee te nemen, waar je ter plekke tickets kan kopen voor openbaar vervoer, veiligheid, wat niet mee te nemen en hoe je het beste kan reizen.

Onze fotoreizen zijn er voor de liefhebber, die op zoek is naar goede en duidelijke begeleiding.
Alle fotoreizen staan onder deskundige begeleiding van een fotograaf, die ter plekke de beste locaties goed kent.
Elke dag maken we één of twee tochten langs speciaal uitgekozen locaties om daar te fotograferen: meestal wandelend, soms met de fiets, boot, taxi, tram.

Wij geven workshops over een bepaalde techniek, de juiste aanpak, creativiteit en de inhoud van je foto’s. Ook fotobewerking met Photoshop is mogelijk. Je kan één of twee grote projecten doen en afronden met een presentatie aan het eind.

– een fotoreis is een uitdaging voor fotografen: beginnend èn gevorderd
– een fotoreis is ook plezier en genieten van bijzondere locaties, het fotograferen, andere deelnemers èn lekker eten
– het programma wordt afgestemd op jouw niveau en wensen
– je kan er gezamenlijk op uit te trekken of individueel
De enthousiaste en inspirerende begeleiding van de begeleidende fotograaf zal je helpen nieuwe stappen te zetten.

Mail ons gerust als je vragen hebt en als je het telefonisch wil kan je bellen of per mail een telefonische afspraak maken zodat je zeker weet dat ik de tijd heb om je alles uit te leggen.
Tot ziens, Paul Struijk, fotograaf.

een fotoreis is genieten!