Workshops  fotografie

overzicht fotografie workshops bij imageLab:

op locatie

korte fotografie workshops waarin de plek een belangrijke rol speelt zoals Architectuur, Interieur, Urban Exploring, Urban Landschap, Natuur en Landschap, Macro, Nacht, Lightpainting. Op bijzondere en inspirerende locaties.

> overzicht workshops op locatie

mensen / portret

workshops met fotografie van mensen: Portret op locatie, Portret in de studio, Straat Fotografie, Documentaire en Reportage, Flitsen bij Portret. Foto’s met een verhaal, gemaakt met de juiste techniek en menselijke aanpak.

> overzicht workshops mensen / portret

techniek algemeen

workshops techniek van fotografie: Basis technieken voor beginners, Flitsen beginners en gevorderd, Strobist flitsen. In kleine groepjes met veel aandacht voor iedereen om de techniek goed in je vingers te krijgen.

> overzicht workshops techniek fotografie

studio techniek

korte fotografie workshops in de studio zoals Licht, Studio portret, Stilleven, Naakt. In kleine groepen en veel praktijk met lichtopstellingen en modellen in de studio van imageLab. Voor beginners t/m gevorderden.

> overzicht workshops fotografie in de studio

beeldbewerking

workshops Photoshop en Lightroom voor beginners vanaf nul. En: vervolg workshops PS en Lr voor gevorderden, ver gevorderden en professionals. Met veel aandacht voor de work-flow in kleuren fotografie èn zwart-wit. Alle bewerkingen up-to-date t/m fine art. Ook individuele lessen en seminars met veel ins en outs.

> overzicht aan workshops beeldbewerking

creatief/vernieuwend

inspirerende workshops met nieuwe ideeën en technieken: ArtLab voor documentaire en autonome fotografie. Verrassende workshops en betaalbare fototrips naar buitenland vol actie en cultuur. Wij bieden creatieve mogelijkheden voor fotografen, die een andere kijk op de wereld in beeld willen brengen. Inhoudelijk èn hedendaags.

> overzicht workshops creatief èn vernieuwend


ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Een echte aanrader: LOMOfotografie, zo cool! Zowel LOMO 1.0 als LOMO 2.0 Check it out! Kelly, 30 juni 2013

De workshop Basistechniek Fotografie leerde mij alles wat ik wenste. Marieke van Veen, 14 jan. 2014

Bedankt voor de workshop Cityscape: wat werd ik uitgedaagd. dank! RonaldZ. 19 april 2014

/
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera