Workshops  fotografie

mensen / portret

Workshops fotografie van mensen: Portret op locatie, Street Life, Documentaire fotografie, Street Fashion, Portet met Flits, Kinderen fotograferen. Je leert techniek + hoe mensen te benaderen. Foto’s met een verhaal, met karakter, met passie.

Overzicht workshops mensen / portret

studio fotografie

Korte fotografie workshops in de studio zoals Licht, Portret, Stilleven en Naakt. In kleine groepen van 4 à 6 mensen, veel praktijk, duidelijke uitleg van de techniek. Lessen in een prachtige grote studio met flitsers en lampen. Voor beginners t/m gevorderden.

Overzicht workshops fotografie in de studio

op locatie

Verschillende fotografie workshops waarin de plek een belangrijke rol speelt in je foto, zoals Architectuur fotografie, Interieur, Urban Exploring, Landschap, Nacht fotografie, Macrofotografie in de Hortus en nog veel meer. Altijd op bijzondere en inspirerende locaties.

Overzicht workshops op locatie

creatief + nieuw

Inspirerende workshops vol passie en ideeën: LOMOfotografie, iPhone fotografie: de iWalk, creativiteit in ArtLab, fotowandelingen in Amsterdam en Rotterdam. Betaalbare workshops waarin we gespecialiseerd zijn vol inspiratie en creatieve mogelijkheden.

Overzicht workshops creatief + nieuw

techniek fotografie

Workshops om techniek goed te leren: de Basis techniek, Flitsen beginners, Flitsen gevorderd, Strobist flitsen, Photoshop: in kleine groepjes met veel aandacht van een echte docent voor jouw vragen en jouw ontwikkeling.

Overzicht workshops techniek fotografie


ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Een echte aanrader: LOMOfotografie, zo cool! Zowel LOMO 1.0 als LOMO 2.0 Check it out! Kelly, 30 juni 2013

De workshop Basistechniek Fotografie leerde mij alles wat ik wenste. Marieke van Veen, 14 jan. 2014

Bedankt voor de workshop Cityscape: wat werd ik uitgedaagd. dank! RonaldZ. 19 april 2014

/
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera