Workshops  fotografie

Actie: aanbiedingen workshops deze maand:

Avond fotografie SAIL

Avond fotografie in Amsterdam rondom SAIL met het aanwezige licht van gebouwen en verlichting van de boten aan de kade. Duidelijke uitleg over de camera, belichting, scherpstellen en compositie. We wandelen langs een afwisselende route. Statief vereist. Ook voor beginners.

Lees verder

Zomer workshops SAIL

Fotografie tijdens SAIL Amsterdam: Straat fotografie, reportage, de grote zeilboten fotograferen, details in sfeervolle context, zwart-wit, compositie, portretten. Workshop van één les of passepartout van drie workshops naar keuze. Voor beginners èn voor gevorderden.

Lees verder

De andere fotografie workshops imageLab:

op locatie

Verschillende fotografie workshops waarin de plek een belangrijke rol speelt zoals Architectuur fotografie, Interieur, Urban Exploring, Landschap, Nacht fotografie, Macrofotografie in de Hortus en veel meer. Op bijzondere inspirerende locaties.

Overzicht workshops op locatie

mensen / portret

Workshops fotografie van mensen: Portret op locatie, Straat Fotografie, Documentaire fotografie, Street Fashion, Flitsen bij Portret, Reportage / serie. Je leert techniek + hoe mensen te benaderen. Foto’s met een verhaal, met karakter, met passie.

Overzicht workshops mensen / portret

creatief/vernieuwend

Inspirerende workshops vol passie en ideeën: LOMOfotografie, iPhone fotografie, creativiteit in ArtLab, de iWalk: fotowandelingen in Amsterdam en Rotterdam. Betaalbare workshops vol inspiratie en creatieve mogelijkheden voor fotografen die een andere kijk op de wereld in beeld willen vangen.

Overzicht workshops creatief èn vernieuwend

studio fotografie

Korte fotografie workshops in de studio zoals Licht, Studio portret, Stilleven, Naakt. In kleine groepen van 4 à 5 mensen, veel praktijk, duidelijke uitleg van de techniek. Lessen in een prachtige grote studio met flitsers en lampen. Voor beginners t/m gevorderden.

Overzicht workshops fotografie in de studio

techniek

Workshops fotografie om techniek goed te leren: de Basis techniek, Flitsen beginners, Flitsen gevorderd, Strobist flitsen: in kleine groepjes met veel aandacht van inspirerende docenten fotografie voor jouw vragen en ontwikkeling.

Overzicht workshops techniek fotografie

beeldbewerking

Workshops van 2,5 à 3 uur. Inleidende workshops om je te oriënteren, maar ook voor beginners en gevorderden.
Alle programma’s / apps: Photoshop, Lightroom, Picasa, Instagram etc. Er is veel keuze.

Bekijk het overzicht aan workshops beelbewerking


ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Een echte aanrader: LOMOfotografie, zo cool! Zowel LOMO 1.0 als LOMO 2.0 Check it out! Kelly, 30 juni 2013

De workshop Basistechniek Fotografie leerde mij alles wat ik wenste. Marieke van Veen, 14 jan. 2014

Bedankt voor de workshop Cityscape: wat werd ik uitgedaagd. dank! RonaldZ. 19 april 2014

/
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera