Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Workshops


overzicht workshops imageLab

veel praktijk / kleine groepen / 1-4 lessen / vaak op locatie


op locatie

korte fotografie workshops op locatie zoals Architectuur fotografie, Interieur, Urban, Landschap, Natuur, Macro, Nacht, Lightpainting. Op bijzondere en inspirerende plekken.
lees meer

mensen / portret

fotografie van mensen: Portret op locatie, Portret in de studio, Straat Fotografie, Documentaire, Reportage, Flitsen bij Portret. Foto’s met een verhaal, de juiste techniek en een goede mensvriendelijke aanpak.
lees meer

techniek fotografie

workshops techniek van de fotografie: Basis technieken voor beginners, Flitsen beginners, Flitsen gevorderd met Strobist flitsen. In kleine groepjes met veel aandacht voor iedereen om de techniek goed in de vingers te krijgen.
lees meer

creatief en authentiek

inspirerende workshops met nieuwe ideeën en technieken: ArtLab voor documentaire en autonome fotografie. Betaalbare fototrips in NL en Europa. Creatief en authentiek, je eigen weg, je eigen visie, je eigen verhaal in de wereld brengen.
lees meer

studio

fotografie workshops in de studio zoals Licht, Studio portret, Stilleven, Naakt, Macro in de Studio. In kleine groepen en veel praktijk met lichtopstellingen en modellen / objecten in de studio. Voor beginners t/m gevorderden. Om te leren werken met continue en/of flitslicht.
lees meer

Beeldbewerking

workshops Photoshop voor beginners vanaf begin, vervolg workshops voor gevorderden, ver gevorderden en professionals. Met veel aandacht voor de workflow in kleuren fotografie en zwart-wit. Alle bewerkingen up-to-date t/m fine art en plug-ins. Ook individuele lessen mogelijk. Seminars met alle ins en outs.
lees meer

enkele van onze aanbiedingen