Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

mensen + portretfotografie

workshops fotografie mensen

Portretfotografie basis

Mensen fotograferen op locatie in Amsterdam met het licht dat er is: zonlicht of kunstlicht. Start vanuit imageLab na duidelijke uitleg techniek, je oefent buiten op elkaar met het licht dat er is. Met eenvoudige aanwijzingen kom je tot betere foto's.
Workshop van 2,5 uur, kosten: €75,- Alle basis kennis voor beginners.
meer info workshop basis Portretfotografie

Straatfotografie beginners

fotografie van mensen op straat in reportage stijl of street fashion of geënsceneerd portret zijn. Leren gebruik te maken van het aanwezige licht en de locatie. Aandacht voor techniek - sluitertijden, scherpte, diafragma - en je aanpak bij het fotograferen van mensen.
Basis workshop van 3 uur in Amsterdam, kosten €90,-
meer info workshop Straatfotografie

Portretfotografie workshop XL

workshop van vier lessen: 2 lessen in de studio en 2 lessen op locatie. Leren werken met studio licht; het aanwezige licht op locatie en mooi flitslicht van je reportage flitser. Duidelijke uitleg techniek voor correctie belichting. Aandacht voor hoe je met een niet ervaren model (zoals meestal) om moet gaan. Voor beginners tot gevorderden.
Workshop van vier lessen, kosten €250,-
meer info workshop Portretfotografie XL

Documentaire fotografie 1

workshop van 7 lessen met documentaire fotografie, reportage en visual storytelling. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie met een verhaal te komen. Lessen om de 2 weken.
7 lessen, beginners, start: zat. 7 sept. 2019, kosten €375,-
meer info workshop Documentair / reportage / storytelling

Documentaire fotografie 2

workshop van 7 lessen over documentaire fotografie en visual storytelling. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek en aansprekende foto's in de media. Centraal staat: hoe kom je met beelden tot een sterk verhaal. Lessen om de 2 weken.
7 lessen, gevorderd, start: zat. 21 sept. 2019, kosten €375,-
meer info workshop Documentair / reportage / storytelling

workshops fotografie mensen, straatfotografie, portretfotografie, visual storytelling en documentair in Amsterdam

in kleine groepen, tijd en aandacht voor diepgang en zeggingskracht