Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

mensen / portret

workshops fotografie van mensen

Portret op locatie

Je leert een portret te maken met het aanwezige licht, soms aangevuld met flitslicht. Fotograferen op mooie locaties in een bepaalde fotografische stijl, ook zwart-wit. Het licht goed leren zien en gebruiken. Verschillende technieken oefenen, ook het geven van aanwijzingen aan het model. Voor beginners en beetje gevorderden. Workshop van 3 uur.

lees meer

Straatfotografie

fotografie van mensen op straat in reportage stijl, maar kan ook street fashion of geënsceneerd portret zijn. Leren gebruik te maken van het aanwezige licht en de locatie. Aandacht voor techniek - sluitertijden, scherpte, diafragma - en je aanpak bij het fotograferen van mensen op straat. Workshop van 3 uur in het centrum van Amsterdam.

lees meer

Documentair / reportage

workshop van 6 lessen documentaire fotografie en reportage fotografie. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie te komen. Voor gevorderden.

lees meer

Portret-XL

workshop van vier lessen portret fotografie zowel in de studio als op locatie: geënsceneerd en reportage. Leren werken met studio licht en met het aanwezige licht. Flitslicht goed leren gebruiken. Duidelijke uitleg techniek goed belichten en correctie daarvan. Aandacht voor regie van model. Voor beginners tot semi gevorderden. Start okt. 2016

lees meer

Portret in de Studio

leren werken met licht en een model met studio lampen en flitsers. Vanaf lichtopstellingen en lichtmeting tot hoe een persoon te benaderen en de juiste aanwijzingen te geven om samen tot een goede foto te komen. Workshops van één of twee lessen. Er zijn workshops voor beginners en voor gevorderden. Portretten maken met de juiste techniek èn met een verhaal.

lees meer

Super selfie

portret fotografie met jezelf als model en onderwerp. Leren maken van een supercoole selfie waar je zelf opstaat en alles in de omgeving geënsceneerd is. Het totaalplaatje vertelt een verhaal. De ‘super selfie’ maar dan echt goed met camera en flitsers (triggers) of zelfs met smartphone. Fotograferen met eenvoudige of heel aparte concepten. Binnenkort hier Super zelfportretten op deze site!

enkele van onze aanbiedingen