Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

mensen / portret

workshops fotografie van mensen

portret fotografie basis

Mensen fotograferen op locatie met het licht dat er is: zonlicht of kunstlicht. Start vanuit imageLab na duidelijke uitleg techniek, je oefent op elkaar. Met eenvoudige uitleg kom je tot betere foto's.
Workshop van 3 uur.

€75,-

lees meer

mensen fotograferen basis studio

Mensen fotograferen in de studio voor beginners. Je wilt leren met lampen mooi licht te maken voor een portret: gezicht maar ook full body. Duidelijke uitleg lichtgebruik, je oefent op elkaar. Workshop van 3 uur in de studio.

€75,-

lees meer

Portret beginners op locatie 1x

Je leert een portret te maken met het aanwezige licht, soms aangevuld met flitslicht. Fotograferen op een mooie locatie met model, bv. in zwart-wit. Het licht goed leren zien en gebruiken. Verschillende technieken oefenen en leren hoe aanwijzingen te geven aan het model. Workshop voor beginners: één les van 3 uur.
lees meer

Portret beginners in de Studio 1x

leren werken met licht en een model (m/v) met studio lampen en flitsers. Vanaf lichtopstellingen en lichtmeting tot hoe een persoon te benaderen en de juiste aanwijzingen te geven om samen tot een goede foto te komen. Portretten maken met de juiste techniek èn met een verhaal. Workshop: één les van 3 uur.
lees meer

flitsen bij portret

Je leert flitsen (met flitser van je camera of reportage flitser) bij het maken van een portret in kleur of zwart-wit. Alle tips en tricks voor diffuus licht en/of zijlicht. Niet alleen aandacht voor techniek maar ook voor hoe benader je je model. Vervolg workshop voor beginners: één les van 3 uur.

okt: €50,-

lees meer

Flitsen bij portret + fotobewerking

leren goed flitsen bij het maken van een portret. Ook aandacht voor scherpte en onscherpte. Daarna de stappen in Photoshop om tot een mooie zwart-wit foto te komen. Vervolg workshop voor beginners: één les van 3 uur.

okt: €50,-

lees meer

portret gevorderden op locatie 3x

portret fotografie voor gevorderden op verschillende locaties om je techniek te verbeteren, gebruik locatie (achtergrond, sfeer) en aanwezig licht in combinatie met de flitser van de camera. Zodat je foto meer vertelt over de geportreteerde (emotie, expressie, story). Workshop: 3 lessen elk van 3 uur met model (in twee lessen).
lees meer

Straatfotografie beginners 1x

fotografie van mensen op straat in reportage stijl, maar kan ook street fashion of geënsceneerd portret zijn. Leren gebruik te maken van het aanwezige licht en de locatie. Aandacht voor techniek - sluitertijden, scherpte, diafragma - en je aanpak bij het fotograferen van mensen op straat. Workshop van 3 uur in het centrum van Amsterdam.
lees meer

Portret-XL in 4x

workshop van vier lessen portret fotografie zowel in de studio als op locatie: geënsceneerd en reportage. Leren werken met studio licht en met het aanwezige licht. Flitslicht goed leren gebruiken. Duidelijke uitleg techniek goed belichten en correctie daarvan. Aandacht voor regie van model. Voor beginners tot semi gevorderden. Start okt. 2016
lees meer

Documentair / reportage in 6x

workshop van 6 lessen documentaire fotografie en reportage fotografie. Fotoseries leren maken: mensen en situaties vastleggen in pakkende beelden. Bespreking techniek, bekende fotografen en foto opdrachten. Veel aandacht voor de aanpak om tot een goede fotoserie te komen. Voor gevorderden.
lees meer

enkele van onze aanbiedingen