Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

op locatie

fotografie workshops op locatie

Macro fotografie

de prachtige wereld van kleine dingen zoals bloemen en vlinders fascinerend in beeld leren brengen. Een creatieve workshop over het gebruik van zonlicht en soms flitslicht. Scherpte/onscherpte en voor~/achtergrond. Leren zien wat licht doet met vormen en structuren van bladeren etc. In elk jaargetijde boeiend en totaal anders.
locatie: de Hortus in Amsterdam.
lees meer

A'dam Light Festival

Nachtfotografie in Amsterdam tijdens het Light Festival van verschillende lichtkunstwerken in dec. / jan. Duidelijke uitleg vooraf van camera, belichting, scherpstellen, ISO, sluitertijden, witbalans. Je wandelt een deel van de route van het Light Festival onder deskundige begeleiding van de fotograaf. Statief vereist. Voor beginnende en gevorderde fotografen. Een geweldige belevenis.
lees meer

Urban landschap in zwart-wit

Urban landschapsfotografie in Zwart-Wit in Amsterdam op verschillende locaties. Uitleg licht + compositie voor mooie zwart wit foto’s van stad en architectuur. Voor gemotiveerde reis en steden fotografen, die meer willen. Urban ZW is voor beginners en 2.0 voor gevorderden. Gebruik groothoek, filters en Photoshop (Lr). Nu aanbieding:
lees meer

architectuur fotografie

fotografie van architectuur met daarin: techniek, standpunt en lichtwerking langs een route door Amsterdam met interessante gebouwen en stadslandschappen. Duidelijke uitleg camera, belichting, compositie. Veel aandacht voor jouw technische en inhoudelijke vragen. Zowel binnen als buiten. Workshops van 1 of 3 lessen. Nu aanbieding:
lees meer

Cityscape Rotterdam

We wandelen een afwisselende route van Centraal Station Rotterdam tot de Kop van Zuid met veel mooie plekken. Deze fotografie workshop is een mix van architectuur fotografie en straat fotografie. Voor beginners: basistechniek uitleg plus oefenen vanuit opdrachten. Voor gevorderden: spannender beelden en meer verhaal in je foto. Centraal staat het Urban landschap met gebouwen en mensen er in.
lees meer

Urban fotografie

Urban exploring is fotografie van oude vervallen gebouwen, bouwterreinen, verlaten plekken. Je leert beter kijken en ontdekken waar de schoonheid in zit. Na korte uitleg gaan we op pad. De locatie in Amsterdam is de NDSM werf. Andere plekken in NL, BE, DU kiezen we zodra we een groep liefhebbers bij elkaar hebben.
lees meer

Arnhem Centraal

fotografie van de architectuur van het Centraal Station Arnhem. Duidelijke uitleg camera, belichting, compositie, lensgebruik, standpunt. Veel aandacht en begeleiding in kleine groep. Zowel binnen als buiten. Workshop van 10.00-15.00u.
lees meer

Vondelpark

Het Vondelpark in Amsterdam is een begrip en een plek voor heel veel activiteiten. In deze workshop ga je een fotoserie maken over een zelf gekozen onderwerp in het Vondelpark. Keuze uit een aantal opdrachten en veel feedback op jouw fotoserie terwijl je hem maakt.
lees meer

Landschaps fotografie

Landschapsfotografie tijdens een grote wandeling door de Kennemerduinen naar zee (± 4 uur). Je krijgt uitleg techniek, keuze standpunt, compositie en gebruik lenzen. Leren zien hoe je licht kan gebruiken bij verschillende landschappen in de natuur. Verder aandacht voor: kleur, filters, gebruik voorgrond, seriematig fotograferen. We wandelen van Overveen naar zee. Totaal 4 uur.
lees meer

Nacht fotografie

Nacht / Avond fotografie in Amsterdam centrum van gebouwen en verkeer met het aanwezige licht. Duidelijke uitleg van de camera, belichting, scherpstellen en compositie. We wandelen langs een afwisselende route. Statief vereist. Voor beginners extra uitleg instellingen op de camera en techniek. Alles wat je moet weten over avond fotografie kan je in deze workshop leren.
lees meer

enkele van onze aanbiedingen