Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

op locatie

fotografie workshops op locatie

Macro fotografie

de prachtige wereld van het kleine zoals bloemen en vlinders fascinerend in beeld leren brengen. Een creatieve workshop over het gebruik van zonlicht en flitslicht. Scherpte/onscherpte en voorgrond/achtergrond. Leren zien wat licht doet met vormen en structuren. Macro fotografie in de Hortus Amsterdam.

lees meer

architectuur fotografie

fotografie van architectuur met daarin: techniek, standpunt en lichtwerking langs een route door Amsterdam met interessante gebouwen en stadslandschappen. Duidelijke uitleg camera, belichting, compositie. Veel aandacht voor jouw technische en inhoudelijke vragen. Zowel binnen als buiten. Workshops van 1 of 3 lessen. Nu aanbieding:

€50,-

lees meer

Urban fotografie

Urban exploring is fotografie van oude vervallen gebouwen, bouwterreinen, verlaten plekken. Je leert beter kijken en ontdekken waar de schoonheid in zit. Na korte uitleg gaan we op pad. De locatie in Amsterdam is de NDSM werf. Andere plekken in NL, BE, DU kiezen we zodra we een groep liefhebbers bij elkaar hebben.

lees meer

Urban landschap in zwart-wit

Urban landschapsfotografie in Zwart-Wit in Amsterdam op verschillende locaties. Uitleg licht + compositie voor mooie zwart wit foto’s van stad en architectuur. Voor gemotiveerde reis en steden fotografen, die meer willen. Urban ZW is voor beginners en 2.0 voor gevorderden. Gebruik groothoek, filters en Photoshop (Lr). Nu aanbieding:

€50,-

lees meer

Cityscape Rotterdam

We wandelen een afwisselende route van Centraal Station Rotterdam tot de Kop van Zuid met veel mooie plekken. Deze fotografie workshop is een mix van architectuur fotografie en straat fotografie. Voor beginners: basistechniek uitleg plus oefenen vanuit opdrachten. Voor gevorderden: spannender beelden en meer verhaal in je foto. Centraal staat het Urban landschap met gebouwen en mensen er in.

lees meer

Van Nelle fabriek 24 juni

We gaan van dit architectonisch monument in Rotterdam zowel van buiten als van binnen een fotoserie maken om het bijzondere van dit gebouw te laten zien. Uitleg vooraf over het gebouw èn over architectuur fotografie. Reservering is noodzakelijk om binnen te komen dus geef je tijdig op. Een unieke kans om een serie sterke foto's te leren maken van één gebouw.

lees meer

Landschaps fotografie

Landschapsfotografie tijdens een grote wandeling door de Kennemerduinen naar zee (± 4 uur). Je krijgt uitleg techniek, keuze standpunt, compositie en gebruik lenzen. Leren zien hoe je licht kan gebruiken bij verschillende landschappen in de natuur. Verder aandacht voor: kleur, filters, gebruik voorgrond, seriematig fotograferen. We wandelen van Overveen naar zee. Totaal 4 uur.

lees meer

Nacht fotografie

Nacht / Avond fotografie in Amsterdam centrum van gebouwen en verkeer met het aanwezige licht. Duidelijke uitleg van de camera, belichting, scherpstellen en compositie. We wandelen langs een afwisselende route. Statief vereist. Voor beginners extra uitleg instellingen op de camera en techniek. Alles wat je moet weten over avond fotografie kan je in deze workshop leren.

lees meer

A'dam Light Festival

Nachtfotografie tijdens Amsterdam Light Festival van verschillende lichtkunstwerken in december en januari. Duidelijke uitleg vooraf van camera, belichting, scherpstellen, ISO, sluitertijden, witbalans. Je wandelt een deel van de route van het Light Festival onder deskundige begeleiding van de fotograaf. Statief vereist. Voor beginnende en gevorderde fotografen. Een geweldige belevenis. Eind 2017 weer en begin 2018.

lees meer

enkele van onze aanbiedingen