Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

op locatie

fotografie workshops op locatie

Macro fotografie

de prachtige wereld van kleine dingen zoals bloemen en vlinders fascinerend in beeld leren brengen. Een foto workshop met uitleg van het gebruik zonlicht en soms flitslicht. Leren werken met scherpte/onscherpte en voor~/achtergrond. Leren zien wat licht doet met vormen en structuren. Locatie: Hortus in Amsterdam.
kosten €95,- pp, duur workshop is 3 uur
lees meer

Architectuur fotografie

fotografie van moderne architectuur in Amsterdam met daarin: techniek, standpunt en lichtwerking op het gebouw plus stadslandschappen. Duidelijke uitleg camera, belichting, compositie. Veel aandacht voor jouw technische en inhoudelijke vragen. Wandeling langs een route. Workshop: 1 les van 3 uur.
kosten €125,- pp, voor beginners + semi gevorderd
lees meer

Cityscape Rotterdam

We wandelen een afwisselende route van Centraal Station Rotterdam tot de Kop van Zuid met veel mooie plekken. Deze workshop is een mix van architectuur~ en straat fotografie. Voor beginners: uitleg basistechniek. Voor gevorderden: spannender beelden en meer verhaal in je foto. Centraal staat het stads landschap met gebouwen en mensen er in.
kosten €110,- pp, duur workshop is ±3 uur
lees meer

Parklicht Avond fotografie

Avond fotografie met Licht objecten in het Oosterpark Amsterdam (available light). Duidelijke uitleg van de camera, belichting, fotograferen op de M stand, scherpstellen in het donker en compositie. We wandelen een route door het park langs de licht objecten. Statief vereist. Voor beginners t/m gevorderden. Alleen 15 en 17 nov. 2018
kosten €50,- pp, duur workshop is ±2,5 uur
lees meer

Urban zwart-wit landschap

Fotografie van Urban landschap in Zwart-Wit op verschillende locaties in Amsterdam . Uitleg licht + compositie voor mooie zwart wit foto’s van stad en moderne architectuur. Voor gemotiveerde architectuur en steden fotografen. Urban ZW is voor beginners. Uitleg gebruik groothoek in samenhang met compositie, korte info filters zoals ND filter en waarom Photoshop (Lr).
kosten €125,- pp, duur workshop is 3 uur
lees meer

Arnhem Centraal

fotografie van de architectuur van het nieuwe Station Arnhem Centraal. Duidelijke uitleg camera, belichting, compositie, lensgebruik, standpunt. Veel individuele begeleiding in een kleine groep liefhebbers van architectuur fotografie. Zowel techniek als kracht van het beeld. Workshop van 3 uur (zonder reistijd)
kosten €110,- pp.
lees meer

Landschaps fotografie

Landschapsfotografie tijdens een grote wandeling door de Kennemerduinen naar zee (± 4 uur). Je krijgt uitleg techniek, keuze standpunt, compositie en gebruik lenzen. Leren zien hoe je licht kan gebruiken bij verschillende landschappen in de natuur. Verder aandacht voor: kleur, filters, gebruik voorgrond, seriematig fotograferen. We wandelen van Overveen naar zee. Workshop van 4 uur (zonder reistijd)
kosten €95,- pp, workshop is afhankelijk van het weer
lees meer

Urban fotografie

Urban exploring is fotografie van oude vervallen gebouwen, bouwterreinen, verlaten plekken. Je leert beter kijken en ontdekken waar de schoonheid in zit. Na korte uitleg gaan we op pad. De locatie in Amsterdam is de NDSM werf. Andere plekken in NL, BE, DU kiezen we zodra we een groep liefhebbers bij elkaar hebben voor een trip.
kosten €95,- pp, duur workshop is 3 uur
lees meer

Framing Vondelpark

Het Vondelpark in Amsterdam is een begrip en een plek voor veel activiteiten. In deze workshop ga je een fotoserie maken over een zelf gekozen onderwerp in het Vondelpark: Landschap, Natuur, Portret of Straat fotografie. Feedback en uitleg bij jouw fotoserie terwijl je bezig bent. Afronding met gezamenlijke bespreking van jouw 'frames'.
kosten €75,- pp, duur workshop is 3 uur
lees meer

enkele van onze aanbiedingen