Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

creatieve specials

Urban Landschap in Zwart-Wit

Urban fotografie in Amsterdam van architectuur / stadslandschap in Zwart-Wit op verschillende locaties. Uitleg licht + lichtmeting speciaal gericht op zwart wit fotografie. Urban Landschap ZW voor beginners en Urban Landschap Pro voor gevorderde fotografen (je werkt in RAW, met statief, filters, Photoshop / Lightroom).

lees meer over Urban Zwart-Wit

photoWalk Vondelpark

Je krijgt een route met 10 fascinerende en inspirerende foto opdrachten. Je wandelt alleen of met twee of in groepje. Allerlei soorten fotografie in één workshop. De fotograaf is er voor uitleg aan het begin van de tocht en tijdens je wandeling voor hulp bij techniek en ideeën. Fotografie op gevoel: geef het toeval een kans!

lees meer over deze photoWalk

ArtLab @Amsterdam

inspiratie opdoen op een mooie expositie in Amsterdam. Daarna op pad om creatief te gaan fotograferen geïnspireerd op wat je hebt gezien. Je leert iets over kunst, je leert beter kijken èn je gaat fotograferen met uitdagende opdrachten. Start in Huis Marseille of FOAM, Stedelijk Museum of EYE
We organiseren ArtLab wereldwijd: in Amsterdam maar ook Rio, Rome, Parijs, Rotterdam etc.

lees meer over ArtLab

photoWalk Oost

Wandel een verrassende route door Amsterdam Oost met inspirerende fotografie opdrachten. Ga met andere ogen kijken en maak bijzondere foto’s op gewone leuke plekken in Oost. Aan het begin korte uitleg en aan eind bespreking van de opdrachten. Vooral bedoeld voor beginners in de fotografie, die inspiratie willen opdoen en in een klein groepje (vrienden/vriendinnen) een leuke wandeling willen maken en fotograferen.

lees meer over deze photoWalk

Artlab @Rio

een week helemaal focussen op je fotografie in een diepgaand project incl. research èn plannen/concepten èn een eindproduct zoals kleine expositie, slideshow, fotoblog. In één huis samen met meerdere fotografen in Rio de Janeiro bv. in een favela in contact met de community daar. Maak in Rio een creatieve start! Dit ArtLab is vooral gericht op fotografie die te maken heeft met Rio èn met jou / jouw visie / jouw wereld. In januari 2018 (vond eerder plaats in 2016 en 2017).

meer info over de ArtLab week in Rio

Artlab @Paris

een lang weekend volledig gaan voor je fotografie en een diepgaand project uitvoeren met plannen/concepten èn een eindproduct zoals een korte expositie, slideshow, fotoblog. In een appartement (of vlak bij elkaar op je eigen kamer) samen met meerdere fotografen in Parijs vlak bij de grote Musea en Kunst, maar dicht bij het echte leven op straat. Tijd: 3-5 dagen. ArtLab @Paris is vooral gericht op fotografie in relatie met Parijs èn met jou, jouw visie, jouw wereld. Voorjaar 2018.

meer info over het ArtLab@Paris weekend