Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

creatief en vernieuwend

LOMOfotografie

Analoog èn digitaal: LOMO fotografie is bijzondere fotografie met een oude analoge of een nieuwe LOMOcamera met een filmpje er in. Maar ook met een digitale camera, je iPhone / smartphone of spiegelreflex, flitsen met een plastic zak en zonder autofocus werkt geweldig. Fotografie op gevoel: geef het toeval een kans!

lees meer over de workshops Lomo

Urban Landschap in Zwart-Wit

Urban landschap in de stad met architectuur fotografie in Zwart-Wit in Amsterdam op verschillende locaties. Uitleg licht / lichtmeting speciaal gericht op zwart wit fotografie. Voor (beetje) gevorderde fotografen, die werken met statief, Photoshop / Lightroom en RAW. Maar ook voor gemotiveerde beginners, die dit snel willen oppakken.

lees meer over Urban Zwart-Wit

ArtLab @imageLab

inspiratie opdoen op een mooie expositie. Daarna creatief gaan fotograferen geïnspireerd op wat je ziet en daarmee op pad. Je leert iets over kunst, je leert beter kijken èn je gaat fotograferen met uitdagende opdrachten. Start in FOAM, Stedelijk Museum Amsterdam of KUNSTHAL Rotterdam, Nederlands Fotomuseum Rotterdam.
We organiseren ArtLab vooral in Amsterdam en Rotterdam rondom een inspirerende expositie.

lees meer over ArtLab

Fototocht Oost

Wandel een verrassende route door Amsterdam Oost met inspirerende fotografie opdrachten. Ga met andere ogen kijken en maak bijzondere foto’s op gewone leuke plekken in Oost. Aan het begin korte uitleg en aan eind bespreking van de opdrachten. Vooral bedoeld voor beginners in de fotografie, die inspiratie willen opdoen en in een klein groepje (vrienden/vriendinnen) een leuke wandeling willen maken en fotograferen.

lees meer over de fototocht Oost

Artlab @Rio

een week helemaal focussen op je fotografie in een diepgaand project incl. research èn plannen/concepten èn een (semi)eindproduct zoals kleine expo, slideshow, fotoblog. In één huis samen met meerdere fotografen in Rio de Janeiro in een favela in contact met de community daar. Maak in Rio een creatieve start! Dit ArtLab is vooral gericht op fotografie die te maken heeft met Rio èn natuurlijk met jou / jouw visie / jouw wereld

meer info over ArtLab in Rio

Artlab @Paris

een lang weekend volledig gaan voor je fotografie en een diepgaand project uitvoeren met plannen/concepten èn een (semi)eindproduct zoals kleine expo, slideshow, fotoblog. In een appartement (of vlak bij elkaar op je eigen kamer) samen met meerdere fotografen in Parijs vlak bij de grote Musea en Kunst. Tijd: 3-5 dagen. ArtLab @Paris is vooral gericht op fotografie in relatie met Parijs èn met jou, jouw visie, jouw wereld.

meer info over ArtLab@Paris volgt binnenkort

iWalk

de iWalk is een fotografie workshop met je iPhone / smartphone, die je leidt langs inspirerende hotspots in het centrum van Amsterdam of Rotterdam. Je zal versteld staan hoeveel je met je mobiele telefoon kunt doen. Haal het maximale uit je phone met verschillende apps, die we gaan uitleggen. Aan bod komen bijzondere standpunten, compositie, scherpte/onscherpte, zwart-wit èn fotobewerking op je phone

lees meer over de workshop iWalk

Licht&Schaduw

de workshop Licht&Schaduw vindt plaats in de studio waar je met verschillende objecten en eventueel met jezelf als model gaat werken.Je krijgt demo en uitleg over licht en de schaduw die dat geeft. Het combineren van object en schaduw tot een interessant geheel zoals in portret, stilleven en autonoom. Je leert werken met contrast, kleur, vorm en compositie. Een aanrader voor de creatieven.

binnenkort meer over de workshop Licht&Schaduw

enkele van onze aanbiedingen